Uvítanie detičiek 2.10.2024

Dňa 2. októbra sa v obradnej sieni Mestského úradu uskutočnilo slávnostné Uvítanie detí do života. Tento významný moment bol venovaný najmladším občanom mesta a ich rodinám, ktoré sa zúčastnili tejto krásnej ceremónie. Toto tradičné podujatie je prejavom úcty a radosti nad novými životmi, ktoré obohatili naše mesto.

Primátor mesta vo svojom príhovore srdečne privítal všetky novonarodené deti a ich rodičov. Zdôraznil, aké dôležité miesto v komunite zaujímajú rodiny a aká cenná je každá nová generácia pre budúcnosť Krupiny. Naše deti sú budúcnosťou mesta a všetko, čo dnes robíme, robíme práve pre ne. Nech vám deti prinášajú len radosť, zdravie a šťastie.

Po oficiálnej časti sa rodičia slávnostne zapísali do pamätnej knihy a primátor mesta im odovzdal finančný príspevok v hodnote 200 € v zmysle schválenej Smernice Mesta Krupina č.1/2024.

Do pamätnej knihy mesta bolo za obdobie od januára 2024 do júna 2024 zapísaných 35 detí, z toho 18 dievčat a 17 chlapcov.

Mesto Krupina bude aj naďalej podporovať mladé rodiny a vytvárať pre ne vhodné podmienky na spokojný život. Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili, a tešíme sa na ďalšie spoločné podujatia.

Priložené fotografie


Vytlačené z webovej stránky https://www.krupina.sk/
Stránku vytvorilo r65 studio s.r.o., J.Mikulku 7, 963 01, Krupina, www.r65studio.sk / 0908 519 314.
Obsah generuje redakčný systém AdministriX.