Slávnostné otvorenie Viakorp pumptrack arény- 26.6.2024

Vážení obyvatelia,

v stredu 26.6.2024 sa slávnostne otvoril nový športový areál v našom meste a to Viakorp pumptrack aréna. Pumptracková dráha nie je len športovým zariadením. Je to miesto, kde sa budú stretávať rodiny, priatelia a susedia. Miesto, kde budú naši mladí a aj tí starší mať príležitosť aktívne tráviť čas, zlepšovať svoju fyzickú kondíciu a hlavne sa zabávať. Sme hrdí na to, že môžeme ponúknuť ďalší priestor, kde sa môžu naši obyvatelia venovať zdravému životnému štýlu.

V mojom mene by som sa chcel všetkým poďakovať, ktorí sa podieľali na realizácii tohto projektu. V prvom rade našim sponzorom a partnerom, spoločnosti VIAKORP, s.r.o., bez ktorých by tento sen nebol možný. Ďalej tímu projektantov a stavebníkov, ktorí odviedli skvelú prácu a premenili naše predstavy na skutočnosť. A v neposlednom rade vám všetkým, občanom Krupiny, za vašu podporu a trpezlivosť počas výstavby.

Verím, že táto dráha bude zdrojom radosti a inšpirácie pre všetkých, ktorí ju budú využívať. Dúfam, že sa stane miestom, kde budú vznikať nové priateľstvá, kde sa budú zdieľať úspechy a kde sa budú tráviť nezabudnuteľné chvíle. Prajem vám všetkým, aby ste si ju užívali naplno, aby vám prinášala radosť a aby ste sa sem vždy radi vracali. Investícia v hodnote 157 000 eur prejde do vlastníctva Mesta Krupina darom.

Ing. Radoslav Vazan - primátor mesta

Fotografie ©Milan Ďuroch

Priložené fotografie


Vytlačené z webovej stránky https://www.krupina.sk/
Stránku vytvorilo r65 studio s.r.o., J.Mikulku 7, 963 01, Krupina, www.r65studio.sk / 0908 519 314.
Obsah generuje redakčný systém AdministriX.