Slávnostné otvorenie Viakorp pumptrack arény- 26.6.2024

  • 27.6.2024
  • 240x
  •   

Vážení obyvatelia,

v stredu 26.6.2024 sa slávnostne otvoril nový športový areál v našom meste a to Viakorp pumptrack aréna. Pumptracková dráha nie je len športovým zariadením. Je to miesto, kde sa budú stretávať rodiny, priatelia a susedia. Miesto, kde budú naši mladí a aj tí starší mať príležitosť aktívne tráviť čas, zlepšovať svoju fyzickú kondíciu a hlavne sa zabávať. Sme hrdí na to, že môžeme ponúknuť ďalší priestor, kde sa môžu naši obyvatelia venovať zdravému životnému štýlu.

V mojom mene by som sa chcel všetkým poďakovať, ktorí sa podieľali na realizácii tohto projektu. V prvom rade našim sponzorom a partnerom, spoločnosti VIAKORP, s.r.o., bez ktorých by tento sen nebol možný. Ďalej tímu projektantov a stavebníkov, ktorí odviedli skvelú prácu a premenili naše predstavy na skutočnosť. A v neposlednom rade vám všetkým, občanom Krupiny, za vašu podporu a trpezlivosť počas výstavby.

Verím, že táto dráha bude zdrojom radosti a inšpirácie pre všetkých, ktorí ju budú využívať. Dúfam, že sa stane miestom, kde budú vznikať nové priateľstvá, kde sa budú zdieľať úspechy a kde sa budú tráviť nezabudnuteľné chvíle. Prajem vám všetkým, aby ste si ju užívali naplno, aby vám prinášala radosť a aby ste sa sem vždy radi vracali. Investícia v hodnote 157 000 eur prejde do vlastníctva Mesta Krupina darom.

Ing. Radoslav Vazan - primátor mesta

Fotografie ©Milan Ďuroch

Priložené fotografie
OkresKrupina
RegiónHont
KrajBanskobystrický
Počet obyvateľov7 890
Rozloha8 867 ha
Nadmorská výška262 m n.m.
Prvá písomná zmienka1 238
PrimátorIng. Radoslav Vazan
PSČ963 01
KRUPINA Počasie Projekty mesta Krupina Projekty mesta Krupina podporené BBSK Projekty mesta Krupina podporené BBSK Zasadnutia MsZ online GISPLAN mesta Krupina Live kamera mesta Krupina Projekty s podporou Európskej únie

Prostriedky zo štátneho rozpočtu na šport v rokoch 2019 - 2021: 200 000,-€

Fond na podporu športu

Audiovizuálny fond

Naturpack organizácia zodpovednosti výrobcov

© 2024. Posledná aktualizácia stránky: 28.6.2024, 08:14