Poľovníci deťom

Dňa 21. júna v Domčeku CVČ prebiehalo podujatie organizované pod záštitou primátora mesta Krupina POĽOVNÍCI DEŤOM, kde bol pre deti pripravený deň plný zábavy, vzdelávania a nezabudnuteľných zážitkov.

Počas podujatia mali deti možnosť spoznať prácu a poslanie poľovníkov, naučiť sa o ochrane prírody a zvierat a dokonca si vyskúšať rôzne poľovnícke aktivity. Pripravené boli aj ukážky poľovníckych psov, sokoliarov, rôzne tvorivé dielničky a mnoho ďalších zaujímavých aktivít.

„Poľovníci deťom“ je akcia, ktorá spája zábavu a vzdelávanie. Tento rok bola pripravená pestrá paleta aktivít, ktoré deti zaujali a zároveň ich naučili nové veci o prírode a poľovníctve. Program zahŕňal:

Je dôležité, aby deti od malička rozumeli významu ochrany prírody a mali k nej blízky vzťah. Podujatie ‘Poľovníci deťom’ spája zábavu a vzdelávanie, čo je skvelý spôsob, ako deťom priblížiť svet poľovníctva a ochrany zvierat.

Toto podujatie bolo opäť veľkým úspechom a ukázalo, že záujem o prírodu a poľovníctvo je medzi deťmi veľký. Organizátori sa už teraz tešia na ďalší ročník a veria, že podobné akcie budú naďalej podporovať vzťah detí k prírode a jej ochrane.

Priložené fotografie


Vytlačené z webovej stránky https://www.krupina.sk/
Stránku vytvorilo r65 studio s.r.o., J.Mikulku 7, 963 01, Krupina, www.r65studio.sk / 0908 519 314.
Obsah generuje redakčný systém AdministriX.